Wie vergoedt wat hulpmiddelenlijst

Ontdek alles wat u moet weten over onze abonnementsoptie voor toegang tot de Wie vergoedt wat hulpmiddelenlijst.

Onze hulpmiddelenlijst is een gedetailleerd overzicht welke toont waar u een aanvraag kunt indienen. In het overzicht staat per medisch hulpmiddel aangegeven vanuit welke financieringsstroom deze kan worden vergoed (Zvw, Wmo, Wlz, Budget Instelling of Eigen Rekening). De lijst dient als een waardevolle bron van informatie om u te begeleiden in het aanvraagtraject. Alle zorgkantoren en zorginstellingen werkzaam met het NTAC-portaal hebben standaard inzage in de hulpmiddelenlijst.

Werkt u niet met het NTAC-portaal maar wilt u wel toegang tot de hulpmiddelenlijst? Dat is mogelijk! U kunt dan bij ons een aanvraag indienen voor het abonnement.

Hiervoor volgt u eenvoudig de onderstaande stappen:

  1. Bevestig uw interesse door hieronder uw gegevens in te vullen.
  2. Zodra wij uw bevestiging hebben ontvangen, sturen wij u een abonnement voorstel toe.
  3. Zodra wij de getekende overeenkomst hebben ontvangen sturen wij u een gebruikersnaam, wachtwoord en factuur toe.

Indien u verdere vragen heeft nodigen wij u van harte uit om contact met ons op te nemen via onderstaand formulier. Wij beantwoorden uw vragen graag.

Hulpmiddelenlijst Demo

Wilt u meer weten?

Het Nederlands Technisch Advies College (NTAC) is sinds 1989 dé kennisbank voor medische hulpmiddelen. Wij bieden deskundig advies en efficiënte oplossingen voor zorginstellingen, zorgkantoren en zorgverzekeraars. Ontdek wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.